voorwaarden


LEVERINGSVOORWAARDEN      2012

1 Prijzen

Al onze prijzen zijn in euro's  "€" en incl. BTW. Prijswijzigingen voorbehouden. De prijzen op de websites van T.  Moespot zijn de actuele prijzen. De prijzen in mailingen kunnen daarvan afwijken vanwege prijswijzigingen die na het drukken van de mailingen zijn doorgevoerd.

2 Leveringen

T. Moespot bepaalt de wijze van vervoer en de vervoerder. Indien de afnemer bijzondere vervoerswensen heeft, komen de extra kosten voor zijn rekening. Alle bestellingen worden op het opgegeven afhaalpunt of straatadres van de afnemer afgeleverd. Verzendingen wordt momenteel gedaan met PostNL en worden de volgende dag verzonden, mits op voorraad, besteld voor 17.00 uur en betaald!

T. Moespot levert de bestelling met bekwame spoed af. Bij vertraging in de aflevering van de hele bestelling of een deel daarvan verzendt T. Moespot uiterlijk binnen twee weken na de acceptatie van de bestelling een bericht. Afnemer heeft dan het recht om uiterlijk binnen zeven dagen na ontvangst van het vertragingsbericht de bestelling, voor zover vertraagd, zonder kosten te annuleren (alleen de niet geleverde artikelen).

T. Moespot behoudt zich het recht voor de bestelling in gedeelten af te leveren. Aan deelleveringen of nalevering zijn geen extra kosten verbonden.

Ondanks alle zorgvuldigheid die wij bij bestellingen in acht nemen, kan het voorkomen dat een bestelling niet of onvolledig wordt geleverd. De afnemer is gehouden dit binnen 2 dagen na ontvangst van de artikelen te melden. Alsdan wordt de levering eventueel op kosten van T. Moespot aangevuld of opnieuw gedaan.

2 Administratie en Verzendkosten

Voor verzendingen door heel Nederland berekenen wij voor administratie en verzendkosten een bijdrage van € 7,25
of e.v.t. anders overeengekomen voor buitenlandse zendingen en grote artikelen, geld een aangepaste vergoeding

3 Retour recht

Recht op retour geld alleen binnen 8 dagen na aankoop, met geldig kassa/factuur bon en in originale verpakking en ongebruikt.
geld niet voor aanbiedigen, demo's, gebruikte, speciale bestellingen, verbruiks artikelen(lampen batterijen enz.) en artikelen die minder kosten dan € 10,= per stuk en artikelen die men als grootverbruiker besteld waarvan het aantal meer bedraagd dan 4 stuks
De daar uit vloeiende kosten voor verzending enz. komen voor rekening van de klant ook als het betreft een
defect aangekomen apparaat/artikel
Retour Adres :
T. Moespot electronics
Boxbergerweg 21
7412 BB   Deventer

4 Betalingen

Betalingen contant bij afhalen in onze winkel.
Bij bestellingen via onze webshop kunt u alleen vooraf en/of betalen met iDeal of PayPal
Bij bestellingen via email of per post alleen bij vooruitbetaling op ons bank rekening nr. NL61 RABO 0377 7685 61  
t.n.v. T. Moespot electronics + vermelding van order/factuur nummer